Tlačni pretvorniki

Instrumenti Baumer spadajo v najvišji rang kakovosti na svetovnem trgu. Odlikuje jih visoka kakovost, inovativnost in dostopna cena. Imajo vse potrebne električne in procesne priključke, kot tudi vse certifikate in izvedbe.

Kategoriji: ,

Opis

Instrumenti Baumer spadajo v najvišji rang kakovosti na svetovnem trgu. Odlikuje jih visoka kakovost, inovativnost in dostopna cena. Imajo vse potrebne električne in procesne priključke, kot tudi vse certifikate in izvedbe. Osnovni podatki o oddajnikih tlaka:

  • Mehanske in elektronske naprave
  • CombiPress naprave (senzor+transmiter)
  • Območje tlaka: od -1bar do +1600bar
  • Overpressure: 3200bar
  • Natančnost: od 0.1% FS
  • Izhod: 4-20mA, 0-10V, 0.5-4.5V, PNP, HART, Profibus
  • Razni procesni priključki
  • ATEX, Lloyd Register, 3A, UL,SIL2, NEMA 4x
  • Stopnja zaščite od IP50 do IP68
  • Več na www.baumer.com

pdf_bullet Baumer PBSN (ENG)
pdf_bullet Baumer PBHN higienski (ENG)
pdf_bullet Baumer PBMN visok pritisk (ENG)
pdf_bullet Baumer PBMN nizki pritisk (ENG)
pdf_bullet 
Baumer PBMN flush (ENG)
pdf_bullet Baumer PBM4 (ENG)
pdf_bullet Baumer CTL/CTX (ENG)
pdf_bullet Baumer pregled instrumentacije (ENG)
arrow Baumer Instrumentacija

 

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL