SmartBlock I/O modul

Podjetje Horner AGP je vodilni svetovni proizvajalec Kompaktnih OCS (All-In-One) PLC-jev. S svojimi proizvodi postavljajo nove standarde na področju upravljanja in krmiljenja malih in srednje velikih sistemov. Proizvodi so inovativni, visoke kakovosti in zanesljivi.

Kategoriji: ,

Opis

Podjetje Horner AGP je vodilni svetovni proizvajalec Kompaktnih OCS (All-In-One) PLC-jev. S svojimi proizvodi postavljajo nove standarde na področju upravljanja in krmiljenja malih in srednje velikih sistemov. Proizvodi so inovativni, visoke kakovosti in zanesljivi. Osnovni podatki o modelih:

  • Power Monitor Modul
  • Thermocouple Modul
  • RTD Modul
  • Razni Digitalno/Analogni Moduli
  • Montaža na DIN letev
  • Programiranje preko brezplačnega SW Cscape ali IEC 61131
  • Več na www.horner-apg.com

arrow   HORNER SmartBlock I/O modul

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL