Inženiring

Podjetje Proelektronika d.o.o. je zastopnik številnih renomiranih podjetij, ki imajo v svojem proizvodnem programu celotne rešitve za avtomatizacijo vaših proizvodnih pogonov. Le te vgrajujemo v projektih avtomatizacije in jih dopolnjujemo tudi z ostalimi znamkami na tržišču (ABB, Siemens, Schneider Electric, Rittal, SEW, Lenze,…), glede na željo stranke.

V sklopu projektov vam lahko ponudimo tudi samo storitev svetovanja, v smislu priporočil glede opreme in rešitve za vaše sisteme ali kompletno študijo izvedljivosti. Nudimo vam tudi elektro projektiranje z EPLAN Electric P8, pa naj bo to osnovni inženiring ali napredni inženiring.

Naše glavne storitve so:

  • Idejne rešitve in projektiranje sistemov avtomatizacije
  • Izdelava tehničnih izračunov in specifikacija opreme
  • Strokovni nadzor
  • Razvoj, projektiranje in implementacija rešitev sistemov avtomatizacije
  • Strategija migracije na moderne programske aplikacije, nove tehnološke platforme
  • Izdelava izvedbenega projekta
  • Integracija, konfiguracija in testiranje sistema
  • Izobraževanje in delavnice na katerih lahko ponudimo nova znanja o sistemih in tehnologijah s področja avtomatizacije (SCADA / HMI / PLC / Frekventni pretvorniki)

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL