ACS

ACS

Podjetje ACS-CONTROL-SYSTEM GmbH je bilo ustanovljeno leta 1990 v Nemčiji. Zasnovano je bilo na podlagi konstantnih inovacij in uporabo najnaprednejše tehnologije. Nastalo je na dolgoletnih izkušnjah njihovih ustanoviteljev in razvojnih inženirjev v procesni industriji. Svoje bogate izkušnje so vgradili v opremo, ki jo proizvajajo in to omogoča uporabnikom visoko kakovost, enostavno uporabo in definiranje parametrov.

Sam proizvodni program je zasnovan, da lahko najdete vso opremo na enem mestu. In sicer od standardnih industrijskih senzorjev, kompletne instrumentacije (pretok, nivo, tlak in temperatura), pa vse do raznih regulatorjev in pretvornikov potrebnih za povezavo na visoko avtomatizirana postrojenja, upravljana s PLC-ji ali DCS sistemi. Naše podjetje vam lahko zagotovi tehnično podporo, pomoč v specifikaciji in zamenjavo opreme ter namestitev sistema.

Pregled ACS-CONTROL proizvodnega programa:

PRETOK – Magnetni – Vortex – Stikala –

TLAK – Relativni tlak – Diferencialni –

TEMPERATURA – z in brez prikazovalnika –

 NIVO – Hidrostatični – Ultrazvočni – Radarski –

 SENZORJI – Induktivni – Kapacitivni – Optični –

 REGULATORJI – Regulatorji – Snemalniki – Pretvorniki –

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja ACS-CONTROL lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.    

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL