Baumer

Baumer

Baumer Group s sedežem v Frauenfeld (Švica), zaposljuje več kot 3000 ljudi po vsem svetu, na 35 lokacijah. Proizvodnji objekti se nahajajo v Švici, Nemčiji, Franciji in na Danskem. V zadnjih desetletjih je Baumer pridobil impresiven ugled kot dobavitelj inovativne tehnologije z visoko kakovostnimi proizvodi za široko uporabo v tovarni in procesni avtomatizaciji.

Baumer Group s široko mrežo distribucije po vsem svetu zagotavlja kratke dobavne roke z lokalno podporo zbiranja želja in potreb, ki so osnova za nadaljnji razvoj proizvodov in uporabnosti za široko paleto aplikacij. Je vodilni proizvajalec senzorjev, instrumentacije in dajalnikov impulzov. Dolgoročni uspeh temelji na osredotočenosti na kupca, kot tudi inovativni in raznolik spekter proizvodov v petih segmentih. Podjetje Baumer daje veliko pozornost svojim tradicionalnim temeljnim vrednotam, kot so partnerstvo, natančnost in pionirski ter inovativni projekti. Zahvaljujoč svoji odlični kakovosti in inovativnosti je Baumer zrastel v uglednega partnerja na področju senzorjev in instrumentacije.

Baumer Group je prisotna s svojim proizvodnim programom:

Baumer proizvodi se uporabljajo v naslednjih panogah in aplikacijah:

Za vsa dodatna vprašanja vezana za aplikacije in proizvode se obrnite na naše kontakte ali jih poiščite na spletni strani proizvajalca Baumer.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL