Cabur

Podjetje Cabur je bilo ustanovljeno leta 1952 z željo, da oskrbi italijansko industrijo s kvalitetnimi proizvodi na področju inštalacij in elektronike.

Skozi leta se je razvil močan razvoj podjetja in preboj na mednarodni trg z odprtjem več tovarn in pisarn. Kakovost in zanesljivost proizvodov je pripeljala podjetje do vseh potrebnih relevantnih certifikatov (CSQ ISO 9001:2008, CISQ UNI EN ISO 14001:2004, IQNet ISO 9001:2008, IQNet ISO 14001:2004). Danes je Cabur vodilno podjetje v Italiji na področju sponk in eno od štirih vodilnih podjetij v svetu na področju sponk, elektronskih komponent in opreme za sončne elektrarne. Trenutno so napajanja, releji in analogni pretvorniki, le en majhen del široke palete rešitev, ki jih nudi Cabur. Linija napajanj podjetja Cabur, se proizvaja v tovarni v Nemčiji in so ob napajanji podjetja Phoenix trenutno naj kakovostnejša ter jih odlikuje 5-letna garancija.

Proizvodi podjetja Cabur se uporabljajo v elektro inštalacijah, kot tudi v manj zahtevnih aplikacijah v sistemih industrijske avtomatizacije in energetiki in so razdeljeni v naslednje skupine:
Več informacij lahko dobite na spletni strani proizvajalca Cabur ali preko naših kontaktov.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL