Gefran

Podjetje Gefran je bilo ustanovljeno leta 1960 v Italiji. Pred nekaj leti je družba postala globalna internacionalna korporacija s kompletno proizvodnjo in razvojem v Italiji. Zasnovana je na podlagi stalnih inovacij in uporabi naj naprednejše tehnologije.

Gefran je vodilni na trgu krmilnih regulatorjev in kot tak diktira nove inovativne proizvode. Posebno so prisotni v proizvodnji plastike s celotno paleto proizvodov.

Proizvodnji program je zasnovan tako, da lahko najdete vso opremo za avtomatizacijo na enem mestu: PLC, Kompaktni PLC, HMI, Krmilniki / Regulatorji, časovniki, prikazovalniki, frekvenčni pretvorniki, krmiljenje in nadzor energije, senzorji in instrumentacija.

Naše podjetje vam lahko zagotovi tehnično podporo, pomoč pri specifikacijah, zamenjavo opreme, namestitvi sistemov, kot tudi usposabljanju za regulatorje in frekvenčne pretvornike. Del navedenih proizvodov je na zalogi v našem skladišču in je na voljo takoj.

Osnovni pregled Gefran proizvodnega programa:

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Gefran lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.

Privacy Preference Center

Katere piškotke uporablja www.proel.si

- Piškotki seje so začasni piškotki, ki so potrebni za normalno delo spletnega mesta in potečejo takoj po tem, ko zapustite našo spletno stran.
- Piškotki "_ga" (ostanejo na računalniku 2 leti), "_gid" (obstoj na računalniku za 1 dan), "_gat" (ostanejo na računalniku 1 minuto) se uporabljajo za analizo obiska našega spletnega mesta Google Inc. prek storitve Google Analytics. S temi piškotki Google ne bo povezal vašega IP-naslova z drugimi informacijami, ki jih imate. Vse podatke, ustvarjene s to vrsto piškotka, Google shrani na svojih strežnikih v Združenih državah, in kako jih shranjujejo in delajo z njimi, je mogoče prebrati v njihovem pravilniku o zasebnosti.