Gefran

Podjetje Gefran je bilo ustanovljeno leta 1960 v Italiji. Pred nekaj leti je družba postala globalna internacionalna korporacija s kompletno proizvodnjo in razvojem v Italiji. Zasnovana je na podlagi stalnih inovacij in uporabi naj naprednejše tehnologije. Gefran je vodilni na trgu krmilnih regulatorjev in kot tak diktira nove inovativne proizvode. Posebno so prisotni v proizvodnji plastike s celotno paleto proizvodov.

Proizvodnji program je zasnovan tako, da lahko najdete vso opremo za avtomatizacijo na enem mestu: PLC, Kompaktni PLC, HMI, Krmilniki / Regulatorji, časovniki, prikazovalniki, frekvenčni pretvorniki, krmiljenje in nadzor energije, senzorji in instrumentacija.

Naše podjetje vam lahko zagotovi tehnično podporo, pomoč pri specifikacijah, zamenjavo opreme, namestitvi sistemov, kot tudi usposabljanju za regulatorje in frekvenčne pretvornike. Del navedenih proizvodov je na zalogi v našem skladišču in je na voljo takoj.

Osnovni pregled Gefran proizvodnega programa:

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Gefran lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL