Giovenzana

Podjetje Giovenzana je podjetje s 60-letno tradicijo in je eden od najpomembnejših in najstarejših proizvajalcev: lučk, tipk, ločilnih stikal, glavnih stikal, končnih stikal, in druge pomožne opreme za avtomatizacijo vašega sistema in vzdrževanje obstoječega.

S svojimi edinstvenimi in inovativnimi proizvodi, kot tudi zelo ugodnimi cenami, so eni vodilnih v proizvodnji podobne opreme za sisteme v avtomatizaciji. Njihova oprema se uporablja v različnih aplikacijah, kot so: proizvodnji elektro omar in krmilnih pultov, transportnih sistemov, robotiki, dvigalih, žerjavih in številnih drugih aplikacijah.

Naše podjetje v sodelovanju s podjetjem Giovenzana nudi našim partnerjem specifikacijo opreme, zamenjavo obstoječe opreme, prilagoditve zahtevam kupca, kot tudi odlično tehnično podporo z osnovnim lokalnim skladiščem.

Osnovni pregled Giovenzana proizvodnega programa:

Obiščite Giovenzana pregled proizvodov in prenesite si želene kataloge.

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Giovenzana lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.

Privacy Preference Center

Katere piškotke uporablja www.proel.si

- Piškotki seje so začasni piškotki, ki so potrebni za normalno delo spletnega mesta in potečejo takoj po tem, ko zapustite našo spletno stran.
- Piškotki "_ga" (ostanejo na računalniku 2 leti), "_gid" (obstoj na računalniku za 1 dan), "_gat" (ostanejo na računalniku 1 minuto) se uporabljajo za analizo obiska našega spletnega mesta Google Inc. prek storitve Google Analytics. S temi piškotki Google ne bo povezal vašega IP-naslova z drugimi informacijami, ki jih imate. Vse podatke, ustvarjene s to vrsto piškotka, Google shrani na svojih strežnikih v Združenih državah, in kako jih shranjujejo in delajo z njimi, je mogoče prebrati v njihovem pravilniku o zasebnosti.