Giovenzana

Podjetje Giovenzana je podjetje s 60-letno tradicijo in je eden od najpomembnejših in najstarejših proizvajalcev: lučk, tipk, ločilnih stikal, glavnih stikal, končnih stikal, in druge pomožne opreme za avtomatizacijo vašega sistema in vzdrževanje obstoječega. S svojimi edinstvenimi in inovativnimi proizvodi, kot tudi zelo ugodnimi cenami, so eni vodilnih v proizvodnji podobne opreme za sisteme v avtomatizaciji. Njihova oprema se uporablja v različnih aplikacijah, kot so: proizvodnji elektro omar in krmilnih pultov, transportnih sistemov, robotiki, dvigalih, žerjavih in številnih drugih aplikacijah.

Naše podjetje v sodelovanju s podjetjem Giovenzana nudi našim partnerjem specifikacijo opreme, zamenjavo obstoječe opreme, prilagoditve zahtevam kupca, kot tudi odlično tehnično podporo z osnovnim lokalnim skladiščem.

Osnovni pregled Giovenzana proizvodnega programa:

Obiščite Giovenzana pregled proizvodov in prenesite si želene kataloge. Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Giovenzana lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL