HARTING je bil ustanovljen leta 1945 kot želja ustanovitelja, družine Harting, da olajša vsakdanje življenje ljudi. V majhni delavnici v Mindeni se je rodila ideja o bodočem mednarodnem podjetju. Inovativnost, predanost in podjetniška napoved je jasen način razvoja podjetja, ki je danes globalni akter na področju industrijskih konektorjev. Približno 3000 zaposlenih po vsem svetu pomaga pri zagotavljanju in nadaljevanju že dolgo uveljavljene ideje, da postane globalni akter v vseh segmentih industrijske avtomatizacije. Inteligentna in močna povezljivost tehnologije je temelj industrijskih aplikacij in industrijske proizvodnje.

HARTING industrijske rešitve – industrijski konektorji, IT omrežne naprave (Ethernet) in RFID naprave – ustvarjajo izjemno ugodne rešitve v industrijski proizvodnji. HARTING s svojimi proizvodnimi programi ponuja rešitve za industrijsko avtomatizacijo, energijo, transport, infrastrukturo, industrijsko opremo, medicino, računalniške sisteme in različne stroje.

Predstavljamo vam osnovne skupine izdelkov:

Industrijski konektorji

Ethernet

RFiD

MICA Industry 4.0

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL