Horner

Podjetje Horner APG je eden od vodilnih v avtomatizaciji in eden od inovatorjev Kompaktnih PLC-jev z 25 letno tradicijo. Podjetje je del globalne skupine Horner Electric Group, ki je bila ustanovljena leta 1949 v ZDA. Inovacije Kompaktnih PLC-jev vključujejo kompakten izdelek, ki vsebuje CPU, HMI, vhodno / izhodne kartice, komunikacijska vrata (RS232 / 485, Ethernet, USB), Micro SD kartico, … v industrijsko kompaktno obliko. Horner APG je absolutni zmagovalec v Kompaktnih PLC-jih v ZDA in Evropi in kot tak se odlikuje z enostavnim programiranjem, fleksibilnostjo in izredno dostopni ceni.

Horner APG Kompaktni PLC se programira z brezplačnim programskim orodjem Cscape. Osnovne podatke o glavnih proizvodih si lahko ogledate v nadaljevanju ali neposredno na spletni strani proizvajalca Horner APG.

Naše podjetje v sodelovanju z našim partnerjem nudi svojim kupcem specifikacijo opreme glede na zahteve kupca, tehnično podporo 365/7/24, 1-dnevno brezplačno usposabljanje, certificirano usposabljanje, prilagoditev in programiranje PLC-jev na zahtevo kupca.

Pregled Horner APG proizvodnega programa:

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Horner APG lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.