Horner

Podjetje Horner APG je eden od vodilnih v avtomatizaciji in eden od inovatorjev Kompaktnih PLC-jev z 25 letno tradicijo. Podjetje je del globalne skupine Horner Electric Group, ki je bila ustanovljena leta 1949 v ZDA. Inovacije Kompaktnih PLC-jev vključujejo kompakten izdelek, ki vsebuje CPU, HMI, vhodno / izhodne kartice, komunikacijska vrata (RS232 / 485, Ethernet, USB), Micro SD kartico, … v industrijsko kompaktno obliko. Horner APG je absolutni zmagovalec v Kompaktnih PLC-jih v ZDA in Evropi in kot tak se odlikuje z enostavnim programiranjem, fleksibilnostjo in izredno dostopni ceni.

Horner APG Kompaktni PLC se programira z brezplačnim programskim orodjem Cscape. Osnovne podatke o glavnih proizvodih si lahko ogledate v nadaljevanju ali neposredno na spletni strani proizvajalca Horner APG.

Naše podjetje v sodelovanju z našim partnerjem nudi svojim kupcem specifikacijo opreme glede na zahteve kupca, tehnično podporo 365/7/24, 1-dnevno brezplačno usposabljanje, certificirano usposabljanje, prilagoditev in programiranje PLC-jev na zahtevo kupca.

Pregled Horner APG proizvodnega programa:

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Horner APG lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL