Horner

Podjetje Horner APG je eden od vodilnih v avtomatizaciji in eden od inovatorjev Kompaktnih PLC-jev z 25 letno tradicijo. Podjetje je del globalne skupine Horner Electric Group, ki je bila ustanovljena leta 1949 v ZDA. Inovacije Kompaktnih PLC-jev vključujejo kompakten izdelek, ki vsebuje CPU, HMI, vhodno / izhodne kartice, komunikacijska vrata (RS232 / 485, Ethernet, USB), Micro SD kartico, … v industrijsko kompaktno obliko. Horner APG je absolutni zmagovalec v Kompaktnih PLC-jih v ZDA in Evropi in kot tak se odlikuje z enostavnim programiranjem, fleksibilnostjo in izredno dostopni ceni.

Horner APG Kompaktni PLC se programira z brezplačnim programskim orodjem Cscape. Osnovne podatke o glavnih proizvodih si lahko ogledate v nadaljevanju ali neposredno na spletni strani proizvajalca Horner APG.

Naše podjetje v sodelovanju z našim partnerjem nudi svojim kupcem specifikacijo opreme glede na zahteve kupca, tehnično podporo 365/7/24, 1-dnevno brezplačno usposabljanje, certificirano usposabljanje, prilagoditev in programiranje PLC-jev na zahtevo kupca.

Pregled Horner APG proizvodnega programa:

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Horner APG lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.

Privacy Preference Center

Katere piškotke uporablja www.proel.si

- Piškotki seje so začasni piškotki, ki so potrebni za normalno delo spletnega mesta in potečejo takoj po tem, ko zapustite našo spletno stran.
- Piškotki "_ga" (ostanejo na računalniku 2 leti), "_gid" (obstoj na računalniku za 1 dan), "_gat" (ostanejo na računalniku 1 minuto) se uporabljajo za analizo obiska našega spletnega mesta Google Inc. prek storitve Google Analytics. S temi piškotki Google ne bo povezal vašega IP-naslova z drugimi informacijami, ki jih imate. Vse podatke, ustvarjene s to vrsto piškotka, Google shrani na svojih strežnikih v Združenih državah, in kako jih shranjujejo in delajo z njimi, je mogoče prebrati v njihovem pravilniku o zasebnosti.