N-Tron

Ameriško podjetje N-Tron razvija, proizvaja in distribuira visokokvalitetne mrežne proizvode za industrijo. N-Tron proizvodi so razvrščeni v prvi rang kakovosti na svetovnem trgu s svojimi rešitvami za zahtevne in kritične aplikacije v najbolj zahtevnih pogojih obratovanja. Njihovi proizvodi se uporabljajo v različnih aplikacijah, kot so: vetrna energija, čiščenje voda, odpadne vode, jedrske elektrarne, elektrarne, transformatorske postaje, energetika, sončne elektrarne, video nadzor, transport, in standardnih industrijskih obratih. Vidno je, da se proizvodi uporabljajo v pogojih z visoko / nizko temperaturo, vibracije, vlaga, zahtevnih industrijskih pogojih.

N-Tron je postal del skupine kamor spadajo podjetja Red Lion in podjetje Sixnet in vsi skupaj pomenijo globalno silo pri razvoju Ethernet tehnologije.

N-Tron proizvodi so idealni za medmrežno povezovanje:

  • Industrijskih PC-jev
  • PLC
  • IED
  • Ethernet I/O
  • DCS
  • Montaža na: DIN letev, Rack 19″ in na montažno ploščo

N-Tron proizvodi so razdeljeni v več skupin:

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja N-Tron lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.

Privacy Preference Center

Katere piškotke uporablja www.proel.si

- Piškotki seje so začasni piškotki, ki so potrebni za normalno delo spletnega mesta in potečejo takoj po tem, ko zapustite našo spletno stran.
- Piškotki "_ga" (ostanejo na računalniku 2 leti), "_gid" (obstoj na računalniku za 1 dan), "_gat" (ostanejo na računalniku 1 minuto) se uporabljajo za analizo obiska našega spletnega mesta Google Inc. prek storitve Google Analytics. S temi piškotki Google ne bo povezal vašega IP-naslova z drugimi informacijami, ki jih imate. Vse podatke, ustvarjene s to vrsto piškotka, Google shrani na svojih strežnikih v Združenih državah, in kako jih shranjujejo in delajo z njimi, je mogoče prebrati v njihovem pravilniku o zasebnosti.