N-Tron

Ameriško podjetje N-Tron razvija, proizvaja in distribuira visokokvalitetne mrežne proizvode za industrijo. N-Tron proizvodi so razvrščeni v prvi rang kakovosti na svetovnem trgu s svojimi rešitvami za zahtevne in kritične aplikacije v najbolj zahtevnih pogojih obratovanja. Njihovi proizvodi se uporabljajo v različnih aplikacijah, kot so: vetrna energija, čiščenje voda, odpadne vode, jedrske elektrarne, elektrarne, transformatorske postaje, energetika, sončne elektrarne, video nadzor, transport, in standardnih industrijskih obratih. Vidno je, da se proizvodi uporabljajo v pogojih z visoko / nizko temperaturo, vibracije, vlaga, zahtevnih industrijskih pogojih.

N-Tron je postal del skupine kamor spadajo podjetja Red Lion in podjetje Sixnet in vsi skupaj pomenijo globalno silo pri razvoju Ethernet tehnologije.

N-Tron proizvodi so idealni za medmrežno povezovanje:

  • Industrijskih PC-jev
  • PLC
  • IED
  • Ethernet I/O
  • DCS
  • Montaža na: DIN letev, Rack 19″ in na montažno ploščo

N-Tron proizvodi so razdeljeni v več skupin:

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja N-Tron lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL