Progea

Podjetje Progea je italijansko-švicarski konzorcij, ki je v zadnjih nekaj letih s svojimi sodobnimi orodji postal eden vodilnih HMI / SCADA programskih hiš. S svojim inovativnim SCADA / HMI proizvodom so dosegli raven poenostavljenega inženiringa za najbolj kompleksne naloge. Progea Movicon SCADA prinaša občutno znižanje stroškov projektiranja sistemov, vzdrževanje sistemov ter standardizacijo za proizvodnjo in infrastrukturo z enostavnim spremljanjem in analizo.

Rešitve temeljijo na najnovejših tehnologijah, ki omogočajo gradnjo kompleksne programske arhitekture, ki se lahko poveže skoraj s katerim koli sistemom avtomatizacije po zaslugi velikega števila integriranih vmesnikov ali odprtih proxy povezav. Velika baza končanih poročil in zgodovine Vam omogoča enostavno uporabo. Prav tako Vam ponujamo dodatni modul za spletni dostop do vašega procesnega sistema od kjerkoli na svetu.

Osnovne informacije o Progea Movicon proizvodih so:
 • Vmesnik do vseh priznanih proizvajalcev PLC-jev
 • Možnost povezave preko OPC strežnika
 • SQL baza, kot glavna baza podatkov
 • Ustvarjanje lastnih rešitev preko VB
 • Enostaven sistem alarmiranja
 • Enostaven pregled zgodovine
 • Enostavna uporaba, izvedba in namestitev
 • Platforma za VIPA HMI panele
 • Preprost vmesnik za internet
 • iPhone in iPad kompatibilnost
 • Več na www.progea.com
Več informacij lahko dobite na spletni strani podjetja Progea ali zaprosite za njih preko naših kontaktov.

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL