Zastopstva

Podjetje Proelektronika d.o.o. je bilo ustanovljeno za idejo, da postane vodilni distributer električna opreme za industrijo na Hrvaškem in v regiji. Poleg dobave rezervnih delov ponujamo svojim strankam tudi zamenjavo obstoječe težko dostopne opreme ali opremljanje industrijske opreme novih projektov naših sistemskih integratorjev. Naša prednost pred konkurenco je, da so vsi zaposleni inženirji z izkušnjami na področju avtomatizacije realnega sektorja, da se vsi zaposleni redno izobražujejo pri naših principalih v tujini in so za navedene posle strokovno usposobljeni in certificirani.

Poleg tega se lahko pohvalimo z dobrimi odnosi z našimi partnerji, kar nam omogoča odlično tehnično podporo in kratek rok dobave opreme, ki jo zastopamo. V preteklih letih smo ustvarili zavidljivo skladišče v Zagrebu, ki nam omogoča odpremo blaga znotraj 24ur ali za izredne razmere v času zastoja vaših pogonov.

Podjetje se je v zadnjih letih specializiralo za projekte na področju avtomatizacije v industriji, energetiki, strojegradnji, varnosti strojev in sistemov ter sistemov za tehtanje, preko katerih dobavljamo našo opremo.

Partnerstva imamo z naslednjimi podjetji: