Zastopstva

Podjetje Proelektronika d.o.o. je bilo ustanovljeno za idejo, da postane vodilni distributer električna opreme za industrijo na Hrvaškem in v regiji. Poleg dobave rezervnih delov ponujamo svojim strankam tudi zamenjavo obstoječe težko dostopne opreme ali opremljanje industrijske opreme novih projektov naših sistemskih integratorjev. Naša prednost pred konkurenco je, da so vsi zaposleni inženirji z izkušnjami na področju avtomatizacije realnega sektorja, da se vsi zaposleni redno izobražujejo pri naših principalih v tujini in so za navedene posle strokovno usposobljeni in certificirani.

Poleg tega se lahko pohvalimo z dobrimi odnosi z našimi partnerji, kar nam omogoča odlično tehnično podporo in kratek rok dobave opreme, ki jo zastopamo. V preteklih letih smo ustvarili zavidljivo skladišče v Zagrebu, ki nam omogoča odpremo blaga znotraj 24ur ali za izredne razmere v času zastoja vaših pogonov.

Podjetje se je v zadnjih letih specializiralo za projekte na področju avtomatizacije v industriji, energetiki, strojegradnji, varnosti strojev in sistemov ter sistemov za tehtanje, preko katerih dobavljamo našo opremo.

Partnerstva imamo z naslednjimi podjetji:

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas o ukrepih, ki jih je sprejelo podjetje ProElektronika, da bi v času krizne situacije še naprej poslovalo brez večjih težav. Vodstvo podjetja se konstantno pogovarja in sprejema odločitve, da zaščiti svoje zaposlene, obenem pa poskuša čim bolj spoštovati roke za izvedbo projektov in dostavo blaga.

Podjetje deluje s polno zmogljivostjo, brez večjih izpadov v vseh poslovnih segmentih. Naše ekipe smo razdelili v dve skupini, ki delujejo vzporedno od doma in iz prostorov podjetja. Pri tem smo vam zagotovili popolno tehnično podporo, standardni čas dostave, hkrati pa pazimo na zdravje naših zaposlenih.

Prav tako smo nenehno v stiku z dobavitelji, ki so celotno situacijo vzeli resno in nas sproti obveščajo o najnovejših dogodkih glede svojega poslovanja. Naši evropski dobavitelji trenutno poslujejo normalno in pri distribuciji blaga ni omejitev.

Seveda bi opozorili tudi na dejstvo, da ima naše podjetje kar nekaj standardne opreme na zalogi, s katero vam lahko pomagamo premostiti eventualne probleme, ki nastanejo. Pripravljeni smo izpolniti vse vaše zahteve in potrebe, v primeru kakršnih koli sprememb v našem poslovanju, pa tudi pri poslovanju naših principalov, vas bomo pravočasno obvestili na naših uradnih kanalih (spletna stran, družbena omrežja, elektronska pošta).

Vodstvo skupine PROEL