ACS

ACS

Podjetje ACS-CONTROL-SYSTEM GmbH je bilo ustanovljeno leta 1990 v Nemčiji. Zasnovano je bilo na podlagi konstantnih inovacij in uporabo najnaprednejše tehnologije. Nastalo je na dolgoletnih izkušnjah njihovih ustanoviteljev in razvojnih inženirjev v procesni industriji. Svoje bogate izkušnje so vgradili v opremo, ki jo proizvajajo in to omogoča uporabnikom visoko kakovost, enostavno uporabo in definiranje parametrov.

Sam proizvodni program je zasnovan, da lahko najdete vso opremo na enem mestu. In sicer od standardnih industrijskih senzorjev, kompletne instrumentacije (pretok, nivo, tlak in temperatura), pa vse do raznih regulatorjev in pretvornikov potrebnih za povezavo na visoko avtomatizirana postrojenja, upravljana s PLC-ji ali DCS sistemi. Naše podjetje vam lahko zagotovi tehnično podporo, pomoč v specifikaciji in zamenjavo opreme ter namestitev sistema.

Pregled ACS-CONTROL proizvodnega programa:

PRETOK – Magnetni – Vortex – Stikala –

TLAK – Relativni tlak – Diferencialni –

TEMPERATURA – z in brez prikazovalnika –

 NIVO – Hidrostatični – Ultrazvočni – Radarski –

 SENZORJI – Induktivni – Kapacitivni – Optični –

 REGULATORJI – Regulatorji – Snemalniki – Pretvorniki –

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja ACS-CONTROL lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.