Baumer

Baumer

Baumer Group s sedežem v Frauenfeld (Švica), zaposljuje več kot 3000 ljudi po vsem svetu, na 35 lokacijah. Proizvodnji objekti se nahajajo v Švici, Nemčiji, Franciji in na Danskem. V zadnjih desetletjih je Baumer pridobil impresiven ugled kot dobavitelj inovativne tehnologije z visoko kakovostnimi proizvodi za široko uporabo v tovarni in procesni avtomatizaciji.

Baumer Group s široko mrežo distribucije po vsem svetu zagotavlja kratke dobavne roke z lokalno podporo zbiranja želja in potreb, ki so osnova za nadaljnji razvoj proizvodov in uporabnosti za široko paleto aplikacij. Je vodilni proizvajalec senzorjev, instrumentacije in dajalnikov impulzov. Dolgoročni uspeh temelji na osredotočenosti na kupca, kot tudi inovativni in raznolik spekter proizvodov v petih segmentih. Podjetje Baumer daje veliko pozornost svojim tradicionalnim temeljnim vrednotam, kot so partnerstvo, natančnost in pionirski ter inovativni projekti. Zahvaljujoč svoji odlični kakovosti in inovativnosti je Baumer zrastel v uglednega partnerja na področju senzorjev in instrumentacije.

Baumer Group je prisotna s svojim proizvodnim programom:

Baumer proizvodi se uporabljajo v naslednjih panogah in aplikacijah:

Za vsa dodatna vprašanja vezana za aplikacije in proizvode se obrnite na naše kontakte ali jih poiščite na spletni strani proizvajalca Baumer.