Cabur

Podjetje Cabur je bilo ustanovljeno leta 1952 z željo, da oskrbi italijansko industrijo s kvalitetnimi proizvodi na področju inštalacij in elektronike.

Skozi leta se je razvil močan razvoj podjetja in preboj na mednarodni trg z odprtjem več tovarn in pisarn. Kakovost in zanesljivost proizvodov je pripeljala podjetje do vseh potrebnih relevantnih certifikatov (CSQ ISO 9001:2008, CISQ UNI EN ISO 14001:2004, IQNet ISO 9001:2008, IQNet ISO 14001:2004). Danes je Cabur vodilno podjetje v Italiji na področju sponk in eno od štirih vodilnih podjetij v svetu na področju sponk, elektronskih komponent in opreme za sončne elektrarne. Trenutno so napajanja, releji in analogni pretvorniki, le en majhen del široke palete rešitev, ki jih nudi Cabur. Linija napajanj podjetja Cabur, se proizvaja v tovarni v Nemčiji in so ob napajanji podjetja Phoenix trenutno naj kakovostnejša ter jih odlikuje 5-letna garancija.

Proizvodi podjetja Cabur se uporabljajo v elektro inštalacijah, kot tudi v manj zahtevnih aplikacijah v sistemih industrijske avtomatizacije in energetiki in so razdeljeni v naslednje skupine:
Več informacij lahko dobite na spletni strani proizvajalca Cabur ali preko naših kontaktov.