Gefran

Podjetje Gefran je bilo ustanovljeno leta 1960 v Italiji. Pred nekaj leti je družba postala globalna internacionalna korporacija s kompletno proizvodnjo in razvojem v Italiji. Zasnovana je na podlagi stalnih inovacij in uporabi naj naprednejše tehnologije. Gefran je vodilni na trgu krmilnih regulatorjev in kot tak diktira nove inovativne proizvode. Posebno so prisotni v proizvodnji plastike s celotno paleto proizvodov.

Proizvodnji program je zasnovan tako, da lahko najdete vso opremo za avtomatizacijo na enem mestu: PLC, Kompaktni PLC, HMI, Krmilniki / Regulatorji, časovniki, prikazovalniki, frekvenčni pretvorniki, krmiljenje in nadzor energije, senzorji in instrumentacija.

Naše podjetje vam lahko zagotovi tehnično podporo, pomoč pri specifikacijah, zamenjavo opreme, namestitvi sistemov, kot tudi usposabljanju za regulatorje in frekvenčne pretvornike. Del navedenih proizvodov je na zalogi v našem skladišču in je na voljo takoj.

Osnovni pregled Gefran proizvodnega programa:

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Gefran lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.