Giovenzana

Podjetje Giovenzana je podjetje s 60-letno tradicijo in je eden od najpomembnejših in najstarejših proizvajalcev: lučk, tipk, ločilnih stikal, glavnih stikal, končnih stikal, in druge pomožne opreme za avtomatizacijo vašega sistema in vzdrževanje obstoječega. S svojimi edinstvenimi in inovativnimi proizvodi, kot tudi zelo ugodnimi cenami, so eni vodilnih v proizvodnji podobne opreme za sisteme v avtomatizaciji. Njihova oprema se uporablja v različnih aplikacijah, kot so: proizvodnji elektro omar in krmilnih pultov, transportnih sistemov, robotiki, dvigalih, žerjavih in številnih drugih aplikacijah.

Naše podjetje v sodelovanju s podjetjem Giovenzana nudi našim partnerjem specifikacijo opreme, zamenjavo obstoječe opreme, prilagoditve zahtevam kupca, kot tudi odlično tehnično podporo z osnovnim lokalnim skladiščem.

Osnovni pregled Giovenzana proizvodnega programa:

Obiščite Giovenzana pregled proizvodov in prenesite si želene kataloge. Za vsa dodatna vprašanja v zvezi katerega koli dela proizvodnega programa podjetja Giovenzana lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali pošljete vprašanje na naše kontakte.